LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noNyheter 31/08 2018
Nytt arbeidsår for Sør-Tranøy husflidslag

Sør-Tranøy Husflidslag har laga seg brosjyre

Av Rigmor Sellevoll.

Høsten er tid for oppstart på et nytt år for lag og foreninger, dette gjelder også for Sør-Tranøy husflidslag.

Torsdags kveld var medlemmene samlet til medlemsmøte i Husflidsbua på Stonglandseidet – lokalet som opprinnelig ble bygd til posthus en gang i tiden.

Leder i husflidslaget, Linda Andersen ønsket velkommen til de 17 personer som hadde møtt opp til kveldens møte.
Husflidslaget har fått laget en velkomstbrosjyre til nye medlemmer om hvilke aktiviteter laget har å tilby. Her nevnes kafedrift hver lørdag som også hører med til drifta i laget, i tillegg salg av varer som medlemmene produserer og selges når kafeen er åpen.

Planer for høsten ble også diskutert. Forskjellige forslag om tema på torsdagskveldene når medlemmene møtes ble tatt opp, som stofftrykk, montering av jakker, nålebinding, forskjellig felling av hel på lester, var noen av eksemplene som kunne være aktuelle.
Fra 12- 14 oktober skal noen medlemmer på strikkefestival i Tromsø, dette også i forbindelse med medarbeidersamling i fylkeslaget for Troms husflidslag.

Husflidslaget pleier å ha julemesse i lokalene hvor det er anledning å få kjøpt det som produseres for salg. I år legges denne til 24. november – dermed får medlemmene en hektisk tid framover – produkter som kan ende opp som julegaver.


Kveldens tema var stofftrykk. Inger Andreassen demonstrerer

Medlemmene var blitt oppfordret til å komme med minner fra i sommer.
Her hadde blant annet Gro Bjørnland, Britt Gunn Valvåg og Astrid Pettersen tatt med noe de har laget i løpet av sommeren, samt husflidsprodukter de har kjøpt på turer de har vært på.
Kveldens tema var stofftrykk som Inger Andreassen orientert om, og som noen fikk prøve å lage.
Kaffepause og loddsalg hører med på møtene – og prat over bordene og en god latter hører også med.

Ved hnn, kl 18:28