LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 16/02 2018
DEN SÅKALTE LANGDAGEN FLYTTES
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

I temmelig mange år – flere ti-år, faktisk - har handelsbedriftene på Hemnesberget hatt torsdagen som en dag med lengre åpningstid. Den såkalte langdagen, der butikkene har holdt åpent til klokken 18.00 i stedet for 16.00 som på de andre hverdagene. Nå flytter vi den utvidede åpningstiden til onsdag, forteller leder i Hemnes Handel & Håndverk, Anne Lise Larsen.

Vi gjør dette for å styre unna langdagen på Mo, som er torsdag. Og så samordner vi oss med frisørsalongene ”På Håret” og ”Polkadot”, som har sine langdager på onsdag, forteller Larsen videre. Prix og Best har jo lengre åpent alle dager, så for dem blir det naturligvis ingen endring. – Det kan også være at en del folk begynner å ta litt ovale helger, med fri på fredag og drar vekk fra stedet allerede etter jobb på torsdag.

Denne nye ordningen her på Hemnesberget innføres fra kommende onsdag (21.1). Da vil butikkene ha noen ekstra gode tilbud og holde åpent litt ekstra lenge; helt til klokken 19.00. Åpningstiden videre på onsdager vil da bli normalt til kl. 18.00 slik det har vært på våre torsdags-langdager, avslutter Anne Lise Larsen.

Bildet av Anne Lise Larsen er et arkivbilde, der hun viser frem egenproduserte sitteunderlag i ull.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 16:19