LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 15/02 2018
A-LAGET PÅ HEDERSPLASS
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Hemnes idrettslag sitt senior fotballag ble Kretsmester 6 div. i sesongen 2017, og er i full gang med treningen til ny sesong. For å inspirere seg selv, og ikke minst; inspirere de yngre fotballentusiastene, har A-laget fått sin hovedsponsor til å sponse et digert bilde av laget da det var klart at de vant serien. De tok med seg på fotoet en fuskepokal for å markere den viktige seieren, og sponsorens vimpler for å takke for hjelpa.

Langt om lenge fikk de tilsendt pokal og diplom fra kretsen. Diplomet er kommet i ramme og funnet sin plass i rekkene av lignende diplomer i gangen inn mot idrettshallen, mens pokalen ikke har kommet på plass i premieskapet i Miljørom 1 i Allaktivitetshuset. – Roy Kjærstad, en av to veteraner på A-laget, forteller at ingen vet hvor nøklene til skapet befinner seg, og dessuten er det knapt nok plass for mer i de to premieskapet. Det er dessuten en del premier for de aldersbestemte klasser som gjerne skulle vært å se i skapene. Det er jo stas for ungene å kunne vise frem trofeer, så vi skulle kanskje hatt et skap til her? – fortalte Roy da han overlot det store lagbildet av kretsmestrene 2017 til Allhusets Venner, som skulle ordne opphenging av bildet i hallen.

Dugnadsgjengen i Allhusets Venner tok seg av opphenging av det store bildet av A-laget, og lovet å ta seg av å finne frem til, og skaffe til veie, et liknende premieskap som de to som allerede henger i ”Allakken”.

Bildet av den ekte pokalen er tatt av Torstein Sørensen, treneren til Hemnes IL.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 10:06