LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 13/01 2018
NATRE VINDUER TIL TOPPS
Foto / tekst (før bildet): Tore M Furuhatt

Året har startet veldig bra for de nye eierne av trevarefabrikken i Oldervika på Hemnesberget. Som kjent har den topp moderne Trenor blitt en fabrikk i Natre-konsernet, og da vi skiftet kalender var både Trenor-navnet og Trenor-profilen historie. Vi kan likevel glede oss over at Natre er en stor og seriøs eier. Nylig gikk Natre Vinduer til topps i en kåring som ble holdt av byggvarekjeden Maxbo. Kåringen fant sted på den store Arena-messen på Lillestrøm.

Vi fikk i dag et presseskriv tilsendt vår redaksjon fra Maxbo, og under bildet av den imponerende fabrikkbygningen på Hemnesberget finner du en detaljert beskrivelse av den hyggelige hendelsen for Natre Vinduer.

Hemnesværingens dugnadsbaserte redaksjon gratulerer.

Foto: Tore M FuruhattNatre Vinduer vant prisen for ”Årets Proff-leverandør”, og fikk skryt for å levere produkter av høy kvalitet og medarbeidere som er proaktive og serviceorienterte.
Prisutdelingen var Arena-messen på Lillestrøm, som arrangeres av byggevarekjeden Maxbo.

Arena 2018 er en lukket fagmesse som arrangeres på Norges Varemesse med over 1900 deltakere. Under messen ble byggevareleverandører og samarbeidspartnere hedret med priser fra arrangøren.

Årets Maxbo Proff-leverandør er en pris som deles ut til leverandører som bidrar til å styrke Maxbos posisjon blant håndverkere, byggmestere og entreprenører, og ikke minst bidrar til at Maxbos Proff-kunder lykkes.
– Natre levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Dette gjør dem attraktive for Maxbos proff-kunder, sier Fredrik Jacobsen, kategorigruppesjef i Maxbo.

Samarbeid og kompetanse er også viktige kriterier for kåringen.
– Natre Vinduer jobber aktivt sammen med oss. De responderer raskt og presist, og løser reklamasjoner hurtig og effektivt. Natre har god oppfølging av varehusene og tilbyr smarte og enkle bestillingsverktøy. I tillegg har de proaktive og serviceorienterte medarbeidere, sier Jacobsen.

Hyggelig anerkjennelse
– Denne prisen er en stor inspirasjon og en boost til vårt salgsapparat og våre medarbeidere ved inngangen av året, sier Geir Kjenner i Natre.
Natre Vinduer har rundt 400 medarbeidere og fire fabrikker over hele landet. Her produseres det trevinduer, balkongdører, og heve- og skyvedører.

Fakta om Arena 2018
Arena-messen har vært arrangert hvert år siden 1995. Messen er en viktig anledning for håndverkere og byggmestere til å holde seg faglig oppdatert på nye produkter, forskrifter og krav i bransjen. Utvalgte leverandører til Maxbo får møte og utveksle kunnskap med representanter fra Maxbo og Maxbo Proff

Ved toref, kl 17:09