LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noNyheter 16/12 2017
Premiefest fr årets "Til topps i Tranøy"

Kake og bevertning til alle
Tekst/foto: Silje G N

Fredag kveld va det premiefest for årets "Til topps i Tranøy", et tiltak som sia 2002 har bidratt til å aktivisere befolkninga i og rundt Tranøy kommune.


Trond Eidissen overrekte pokala og gavekort til alle vinneran

Trond Eidissen leda årets avslutning, og han kunne førtelle at det i år va betydelig fleire turista fra andre land som hadde skreve seg inn i konkurransens bøker.


Spreke Viktoria med pokal og gavekort

I barneklassen va det i år ho Viktoria fra Stonglandshalvøya som gikk av med seieren, ho hadde 1340 poeng, og hadde vore på 19 tura.
Hakk i hæl fulgte søskenan Edvin og Marlene, med 1300 poeng kver.


Ingram med sin velfortjente pokal

I ungdomsklassen va det igjen han Ingram fra Vesterfjell som stakk av med 1. plassen.
Han hadde i år har vore på mange fjelltura på yttersida av Senja, og litt færre i nærområdet, men hadde allikavell et imponeranes resultat med 1750 poeng.
Ho Isabell Kling vant voksenklassen, ho hadde heile 4970 poeng og 98 tura!

I Seniorklassen, for dem som e født i 1950 eller før, va det fire persona som hadde gått meir enn 10 tura, og den som hadde gått flest blant dem va ho Anna Sofie Renaas Chaboud.

Alle fikk store pokala og gavekort utdelt, og i tillegg va det mindre pokala tel alle barn og ungdom som hadde gått henholdsvis minimum 5 og 10 tura, og krus tel alle voksne som hadde gått minst 12 tura og til alle pensjonista som hadde gått minst 10 tura.

I skolekampen var det ny vandrepokal i år, og første napp av tre i denna gikk tel Stonglandet skole.
33 deltakera fra Stonglandet hadde samla telsammen 8330 poeng, og 77 deltakera fra Vikstranda hadde telsammen 11020 poeng, best gjennomsnittlig poengsum blei dermed høger ved Stonglandet i år.

Det blei og trekt ut andre premia blant deltakeran, og en av dem som vant her va han John Arnar Hansen.
Han e ansatt ved Solli Trappefabrikk, ei bedrift som betale startkontigent førr alle ansatte som deltar i konkurransen, i år heile 12 stk.
Det må vel seies å være et flott bedriftshelseteltak!

Ved hnn, kl 16:29