LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 12/12 2017
DET ER JUL
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Nei, vi har ikke gått i surr med tid og rom…vi vet at det ikke er jul riktig enda, selv om butikkene har hatt julebrus og julemarsipan i flere måneder allerede. Men DET ER JUL er altså tittelen på ei enkel cd-plate med julemusikk. Ikke hvilken som helst julelåt. Dette er en lokalt forankret julesang. Skapt av ”radarparet” Martinsen/Brygfjeld.

Vi har allerede spilt plata mange ganger. Den funker utmerket for å bringe tankene mot det som skal komme. Ellen Agnete Brygfjeld treffer godt med sine tekster, og når nestoren i musikklivet i Hemnes står for det musikalske, lover det kvalitet. Arvid Martinsens skaperkraft er velkjent, og han driver frem det ene vellykkede prosjektet etter det andre. Her er også hele familien involvert; Åshild Martinsen Brygfjeld vokal, og Johanna Martinsen Brygfjeld, vokal og coverdesign. Arvid kan mer enn å spille trombone, det har vi visst lenge. På låten DET ER JUL spiller han gitar og korer.

Denne fine julesangen er et kortreist og velskapt produkt som alle med hjertet for Hemnes skulle kunne kose seg med. CD’en er å få kjøpt, men det begynner å haste. Siden den ikke ligger ute i alle platebutikker, som heller ikke finnes lenger, må du sende en sms eller mail til Arvid selv. Så ordner det seg raskt. Du bestiller rett og slett årets julegave på tlf: (047) 97541171 – eller sender en mail til arvidrecords@gmail.com

Dette er en perfekt julegave til dem som har alt. Ennå har vel de fleste cd-spiller både hjemme og i bilen. Det er bare å sette i skiva og vips DET ER JUL.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 09:46