LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 09/12 2017
JULEMIDDAG 2017 I HEMNES
Tekst/foto: Øyvind Arntsen
Julemiddagen finner sted i Olehallen i Korgen rådhus søndag 24. desember kl. 17:00. Her inviteres enslige og par fra HELE kommunen til deilig julemat, julestemning og nissebesøk. Som tidligere år står Korgen Vertshus for tillaging av julematen. Julemiddagskomiteen er Hemnes Frivilligsentral og de frivillige.

Julemiddagskomiteen håper på å kunne gi en trivelig start på julefeiringa gjennom noen timers hyggelig samvær. Arrangement er rusfritt, livssynsnøytralt og for voksne, en kveld der vi sammen kan dele en hyggelig og god opplevelse med hverandre.

Lokalet Olehallen vil dufte godt av nypynta juletre rett fra skogen, av tente lys og av mat som snart skal serveres. I starten blir det litt underholdning ved Esther og Ketil Levang med gitar og sang.
Middagen er en invitasjon til alle de som har behov for og lyst til å være sammen med noen på julaften. Maten er tradisjonell og består av ribbe og pinnekjøtt med respektive tilbehør. Til dessert er det riskrem og rødsaus. Til kaffen er det kaker.

Undervegs kommer nissen med sekken full av gaver til alle.

Gruppebildet nedenfor viser noen av Julemiddagskomiteen 2017, og er fra venstre Arne Steinvik i Hemnes Frivilligsentral, Astrid Arntsen og Nils Johansen.

Påmeldingsfristen er fredag 15. desember. Deltakerne betaler 100 kr i egenandel.
Du melder deg på hos Arne Steinvik i Frivilligsentralen ved å ringe eller sende melding på 94976348.
Arne kan for øvrig også svare på spørsmål om arrangementet hvis det er noe du lurer på.
Trenger du transport vil Arne prøve å organisere dette når vi blir klar over behovet.

PS! Det er ønskelig og plass for flere i komiteen. Kan du tenke deg å være med, ring eller send melding til Hemnes Frivilligsentral, 94976348, så snart som mulig. Passer for par.

Foto: Øyvind ArntsenVed toref, kl 08:41