LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 03/12 2017
JULEVERKSTED
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Jul på Berget har utrolig mye å by på i tre heile dager til ende. Det er derfor vanskelig – for ikke å si umulig - å få med seg alt for en omflakkende reporter som skulle ta seg frem på glarhoålka som en aldrende bambi på isen fra plass til plass der noe var på gang. Oppe i andre etasje på Prix holdt Hemnes IL sitt gode håndball-lag J-12 Juleverksted for barn på førjulsfestivalens andre dag. De hadde også salg av kaffe og kaker til de som besøkte Hemnes kulturskole sin store utstilling av elevarbeider, samt den lille pepperkakebyen som mange var innom for å se.

Håndballjentene sto selv på for å hjelpe til ved bordene der unger satt og laget artige juledekorasjoner og den slags. Et spennende tilbud i verkstedet var at ungene fikk lov til å støype egne vokslys. Her var det voksne som instruerte og passet på.

Dette juleverkstedet blir også å holde åpent i dag, søndag 3.12, fra klokken 11.00 til 15.00. Det koster kr. 50,- å være med på juleverkstedet. En god investering for mamma og pappa, så har ungene noe å være opptatt av mens de voksne kan ta runden på alle salgsbodene og utstillingene på Jul på Berget.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 08:44