LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 01/12 2017
GRATIS JULEFEST FOR FRIVILLIGHETEN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt


Fredag 29.12 er det duket for en spesiell julefest i aulaen på Hemnesberget. Da er det nemlig gratis inngang når Båt- og fjordfestivalen sine mange frivillige kan få litt igjen for innsatsen sist sommer, forteller festivalsjef Kjell-Idar Juvik til Hemnesværingen.

Takket være alle som stiller opp i mange timer både før og under selve festivalhelga, blir det også et hyggelig resultat for de to klubbene Hemnes dykkeklubb og Hemnes båt- og sportsfiskeforening som står bak denne lengst levende festivalen på Hemnesberget. Helt siden 1995 har vi satset på denne familiefestivalen. For klubbene er det både viktig å få noen kroner igjen for strevet, men også givende å kunne skape liv og røre på Hemnesberget. Ei helg der svært mange synes er kjempefint å komme til Hemnes for å oppleve folkeliv på sitt beste.

Overskuddet dette året ble 170 tusen, forteller Kjell-Idar Juvik. Vi pleier alltid å pløye mye av det vi får inn via festivalen tilbake til det flotte marina-anlegget. Opp gjennom årene har vi på denne måten klart å oppgradere til stadig bedre standard, så det er ingen tvil om at de frivilliges innsats er helt avgjørende.

Nå vil vi ”premiere” alle som gir av sin fritid for en best mulig festival, men vi inviterer også nye frivillige til å melde seg på, gjerne med ledsager. Inngangen er som sagt gratis, mens salget over bardisken må betales. Vi har hyggelige priser som kan betales kontant eller med Vipps.

Dansemusikken vil gode, gamle Kørvan sørge for. De var for øvrig fast band de aller første årene Båt- og fjordfestivalen ble arrangert.

Påmeldingsfristen er satt til senest 20.desember. Du kan melde deg på via SMS til 99275171 - eller på ticketco.

Vi er allerede i gang med planleggingen av neste års festival, som vil bli arrangert den 29.juni til 1.juli 2018.

Bilde 1. Det står mange hardt arbeidende frivillige bak Båt- og fjordfestvalen. Her er det Svein-Erik Hjerpbakk, Jostein Kvernmo og Bjørn Fjeldavli som jobber bak disken ved Dykkerbrygga.

Bilde 2. Takket være om lag 200 frivilliges innsats skapes det hvert år et arrangement som trekker tusenvis av mennesker til Hemnesberget.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 09:17