LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 30/11 2017
MER REKLAME I HALLEN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Allhusets Venner har gjort det igjen. Skaffet flere reklameskilt til Hemneshallen. På dugnaden sist onsdag (28.11) ble 3 nye skilt av den største typen montert opp av dugnadsgjengen, i tillegg til en del annet forefallende arbeid.

Gjennom den frivillige dugnadsgjengens salg av reklame skaffer Allhusets Venner inntekter som benyttes til innkjøp av nødvendig materiell i både aulaen, kjøkkenet, miljørommene og idrettshallen. Opp gjennom årene har det blitt ikke rent lite av ødelagt utstyr og inventar som har blitt erstattet av nytt, forteller vennegjengens vaffelgeneral Asbjørn Solhaug. For en viktig del av disse dugnadene på onsdager er også en halvtimes ”planleggingsmøte” med kaffe og Asbjørns nystekte vafler før man går i gang med dagens dont – selve dugnadsarbeidet.

Reklameskiltene henger høyt på veggen i Hemneshallen. Tidligere har karene klart seg med to lange stiger når de skulle montere skiltene på veggene i hallen. Men denne gang hadde de ordnet seg med en mobil stilas på hjul, lånt av kommunen. Det lettet arbeidet betraktelig og gjorde det hele tryggere. – Vi blir jo ikke akkurat yngre og sprekere med årene, lød det fra den grå eminense mens de monterte den solide stilasen på en, to, tre, mens andre flyttet diverse lånte stoler som var i bruk i aulaen under Tekno Geek. De ble transportert og flyttet til andre etasje på Prix. Der blir de i bruk under den kommende helgas ”Jul på Berget”. Der i andre etasjen på Prix blir pepperkakehusene stilt ut, og der blir det også en utstilling av elevarbeider i Hemnes kulturskole.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 07:22