LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 23/11 2017
DA ER DET BARE EI UKE IGJEN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

At tiden går fort er jo bare fornavnet……nå er vi straks der vi var for et år siden, utrolig nok. Jul på Berget skal for tredje gang ut til folket med sine mange tilbud for liten og stor.

Fra arrangørhold meldes det at de håper på god oppslutning både på julemarkedet og på de ulike konserter og andre tilbud som skal foregå 3 heile dager til ende.

Helt fra fredag 1.12 kl. 17.00 - da Restaurant Wangbrygga/Båtstua åpner sine dører og frem til ”Vi synger og spiller julen inn” i Hemnes kirke søndag 3.12 kl. 18.00 er det 19 ulike evenementer å velge mellom på Hemnesberget. Det vil si; dette blir redusert til 18. For Hemnes Mannskor og Igor Kill and the sitting Bulls planlagte plateslipp-arrangement ”Lysglimt i mørketiæ” søndag kl. 14.00 må utgå, ettersom cd’ene ikke blir ferdige til da.

Men ut over dette er det ikke meldt om at noe må kanselleres. Nå er det bare å vente på at uværet ”Ylva” får rast i fra seg. Her på ”Juleberget” har det egentlig ikke vært uvær. Bare litt snøfokk. Men andre steder rundt oss har ”ho Ylva” vært temmelig ilter.

Så får vi bare håpe at det blir en roligere værtype om ei ukes tid. Det fortjener alle ildsjeler som jobber hardt for å få til denne trivelige ”førjulsfestivalen”.

Du finner hele programmet til ”Jul på Berget” i Hemnesværingens spalte ”Lag og foreninger”.

Til slutt vil vi minne om at alle inviteres til å delta på pepperkakehus-konkurransen. Her kan folk lage egen fantasifulle pepperkakehus som vil bli utstilt i andre etasje på Prix.
Det trekkes ut tre vinnere av kr. 1000,- blant alle som deltar.

Og helt til slutt; du må gjerne lage et eller annet som kan henges på det nye påfunnet til ”Jul på Berget”; ei lita julegran på plenen (hvitkledd for tiden) i Havnehagen. Treet ønsker komiteen skal kunne bli pyntet med julepynt folk lager selv og henger på treet. Der skal lysene tennes klokken 11.00 på lørdag da Julemarkedet åpner.

Her skal den nye julegrana stå, påpekte komiteen for årets ”Jul på Berget” mens det ennå var grønt gress å se på plenen i Havnehagen ved Båtstua.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 16:44