LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 04/11 2017
HEMNES-KALENDEREN I SALG FRA I DAG
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Lions Club Hemnesberget har i dag mottatt en stor mengde Hemnes-kalendere som nå gjøres klar for salg hos Hemnes bokhandel, Best, Hårfix, og Gullsmed Merete Mattson.

Vi har også i år satset stort på å få laget en kvalitetskalender spesifikt for Hemnesberget. De fleste månedene har et stort hovedbilde i farger av helt ny dato, og så suppleres dette med et gammelt svarthvitt bilde fra samme område. Det har vist seg å være populært.

Dette er vårt største prosjekt hvert år, og salget av disse kalenderne skaffer oss inntekter vi kan dele ut til andre. Til diverse gode formål som for eksempel konserten som hvert år arrangeres i den store kantina på Omsorgssenteret på Hemnesberget under den årlige jazzfestivalen.

- I tillegg til de nevnte utsalgsstedene hvor kalenderen fra lørdag 4.11 er å få kjøpt, vil vi medlemmene i Lions-klubben bli å rigge oss til på Prix flere dager i løpet av november og desember. Og vi vil også etter hvert gjøre oss klar for å ta i mot bestillinger på nett.

Det er kanskje tidlig å begynne å snakke om 2018, og vi har vel aldri fått kalenderne klar så tidlig som i år. Men det har blitt viktig for oss å ha kalenderne klare for salg såpass tidlig som dette. Vi vet av erfaring at mange sender kalendere langt av sted som julehilsninger til fjerne himmelstrøk. Helt til USA, blant annet. Og postgangen dit kan ta sin tid. Men det burde ikke være noe problem nå, når vi allerede i dag kan tilby Hemneskalenderen, sier Jon Arne Jacobsen, der han fornøyd konstaterer at kalenderen er kommet i hus og er klar for salg.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 07:53