LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 26/10 2017
TAPTE FINALEN, MEN BLE KRETSMESTRE
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Som vi har nevnt her tidligere ble Hemnes IL sitt A-lag seriemestre i 6.divisjon avd. 2 Helgeland. Det gjorde at de skulle møte vinneren av Salten krets for å avgjøre hvem som skulle kunne kalle seg Kretsmester 2017.

Sist lørdag spilte Hemnes IL denne viktige kampen om å bli Kretsmester, men tapte 0-2 mot Fauske Sprint 2. Kampen gikk på Sagbakken kunstgress (nøytral grunn), og hemnesgutta holdt god stand gjennom de ordinære 90 spilleminutt. Det førte til ekstraomganger, og da ble motstanderne for sterke. Kanskje ikke så rart. For i ettertid ble det oppdaget at Fauske Sprint 2 hadde benyttet mange spillere som har spilt kamper på et høyere nivå. Faktisk flere enn reglementet gir adgang til. Dermed la Hemnes IL inn protest. Nå meldes det at kretsen har tatt protesten til følge, og Hemnes IL registreres som vinner. Fauske Sprint 2 er dermed fratatt tittelen Kretsmester. Den er det nå Hemnes IL som innehar.

Det er fortsatt godt hold i ordtaket ”ærlighet varer lengst”.

Bildet: Hemnes IL fikk en sponset honnørtur til Trondheim som en påskjønnelse for sitt seriemesterskap i 6.divisjon avd. 2 Helgeland. Her er de fotografert foran den berømte RBK Brakka på Lerkendal da de var gjester hos Rosenborg ballklubb.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 08:25