LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 25/09 2017
TID FOR ASFALTERING
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt


Nå blir det full fart med asfaltlegging på Hemnesberget i dagene som kommer. I formiddag kom det maskinelle utstyret på plass, og det gikk ikke lenge før de første kvadratmeterne var lagt.

Utover dagen kom det mange meter med nytt slitedekket på den nye fv808 fra Åsen og utover mot Torvet. Med det nydelige sommerværet som vi har nå om dagen, blir arbeiderne i alle fall ikke heftet av lunefullt høstvær. Det er jo rene sommeren. Bedre arbeidsvær kunne de ikke ønsket seg. Det jobbes også lange dager i denne bransjen, så de går ikke hjem klokken 16.00. De har da også ganske mye jobb å gjøre på Hemnesberget, så vi får håpe det blir effektiv fremdrift hele uka. Først slitedekket på hovedveien pluss en del fortau oppgradering. Så skal det legges asfalt i Parkveien, Skolebakken og innover Lapphellveien fra Andersenbakken til Trenor.

Alle kumlokk vil bli justert i forhold til den nye høyden på veidekket. Vi får håpe at "skranglelokket" ved Borgen nå blir justert etter alle kunstens regler og dermed blir liggende helt i ro når det nye slitedekket er på plass på strekningen.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 20:19