LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Hilsninger og kommentarer mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Hilsninger og kommentarer 13/11 2016
EN HILSEN FRA ALBIR

Tekst/foto: Gisle Urvik

STINN BRAKKE HOS LISBETH OG ØRJAN.

- Etter å ha bodd i forskjellige leiligheter i Altea i ca. 15 år var tiden kommet for å kunne skaffe seg noe permanent. Vi gikk mye rundt i området som vi syntes virket koselig, og plutselig en dag kom vi over et skilt med "Se vende" (til salgs). Dette forteller Lisbeth Breivik som sammen med mannen Ørjan nå er flyttet inn i et leilighetskompleks med 26 leiligheter oppe i høyden over stranda i Altea.

Vi takker det hyggelige vertskapet, Lisbeth og Ørjan Breivik for en kjempetrivelig ettermiddag. Hasta la vista!Foto: privat

Bilde 1: Det kom en invitasjon til hemnesværingene i Albir. Ørjan advarte med at det kunne bli litt dårlig om plassen, men det var ikke noe gjestene brydde seg om. Her har fotografen fått oppstilt de besøkende. Fra venstre: Bjørn, Aksel, Turid, Jan, Else, Turid J., Svanhild, Arvid og Einar.


Foto: privat

Bilde 2: Mona og Svein som bare kalte seg juniorer i denne sammenhengen, hadde ingen problemer med å gli inn i sammenhengen. Barkeeper og utmerket vert frister med drikkevarer og "fingermat" fra bardisken.


Foto: privat

Bilde 3: - Hva skal det være, frue? En Cava ,eller kanskje en rød-eller hvitvin?


Foto: privat

Bilde 4: Ørjan og Lisbeth har trukket opp i 2. etasje i huset. - Herlig å se ut over det blå Middelhavet der borte, sier han og blir litt fjern i blikket. Lisbeth, som litt motvillig innrømmer at hun behersker spansk ganske godt, forteller at de har fått mange spanske venner her nede i Spania. Ellers så bruker de mye tid med fjellturer i nærområdet.


Foto: privat

Bilde 5: På veien ned kom vi over en liten interiørdetalj. Fotografen falt for det fargerike lille bordet!Ved toref, kl 13:43