LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Hilsninger og kommentarer mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Hilsninger og kommentarer 08/11 2016
ROSENDE ORD FRA BRASIL
Tekst/foto: Torbjørn Skjæran

Kjære redaktør Tore.

Hjertelig takk for utrolig flotte og velskrevne innlegg i Hemnesværingen, og i særdeleshet presentasjonen av nyåpningen av FV808!

Jeg sitter nå på andre siden av kloden og kan på nettet få med meg en detaljert oversikt over det som skjer på «Berget». Utbedringen av FV 808 fra Åsen til Torvet har engasjert meg i flere år – helt siden første plantegning forelå og viste en kommende rasering av tomta rundt huset mitt i Sørlandsveien 50. Kommunikasjonen med Statens Vegvesen har vært vennligsinnet og konstruktiv, og opprinnelige planer ble endret og har gitt en løsning som jeg er godt fornøyd med. Jeg berømmer Hallvar Stien og Trond Røstad for god dialog og veldig godt utført veiarbeid, og Trond Dalhaug for seriøs og akseptabel håndtering av den økonomiske kompensasjon.

Jeg skulle gjerne ha vært tilstede, og var egentlig fortvilt over at turen til Brasil startet bare noen få dager før åpningen. En vurdert billettendring ble forkastet både pga. økonomi og den kjensgjerning at det ville komme solid dekning av arrangementet – og det har du gjort til gangs! Både tekst og bilder fra åpningen og veimarsjen noen dager senere, har vært glimrende, og jeg kan igjen roe meg ned med en Caiperinho ved bassengkanten og glede meg til å komme hjem på nyåret for å teste den ferdige veien helt innover til Juvikleet!

Ha en fortsatt fin høst, og fortsett å gi oss hemnesværinger her i Paracuru mange fine innlegg fra paradiset i nord!

Hilsen Torbjørn Skjæran

Foto: Torbj SVed toref, kl 09:48