LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Lag og foreninger mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Lag og foreninger 16/02 2016
Odd J. Eidner – en selvpresentasjon.


Her er en presentasjon av foredragsholderen til årsmøtet i Mental Helse Hemnes.

Odd J. Eidner (59) er født i 1956, oppvokst i Steigen, og bor i Bodø. Han er prest, og har tidligere arbeidet som sokneprest i Dønna, feltprest på Bodø Hovedflystasjon og rådgiver ved Sør-Hålogaland bispedømmekontor. Fra 2006 har han arbeidet som prostiprest i Bodø domprosti. Han er også rådgiver for politiet ved kriser og katastrofer, og har mye kompetanse på kirkelig tjeneste når det skjer ei ulykke. Han har engasjert seg i arbeidet med oppfølging av etterlatte etter selvmord, og er fylkesleder i LEVE Nordland. Han har også engasjert seg i kulturarbeid, og er mangeårig leder av Bodø Kirkeakademi.

Odd er også forfatter og foredragsholder. Han har utgitt 5 bøker:

”Huset med de mange rom” (Credo 1984)
”Den doble sorgen” (Genesis 2006)
”Den doble gleden” (Genesis 2010)
”Det doble håpet” (Genesis 2012).
Den siste boka, «Det enkle livet», kom ut i 2014.

Han har mistet to barn, og det skriver han om i boka ”Den doble sorgen”. I ”Den doble gleden” forteller han om hvordan livet arter seg for ham nå, etter ei livskrise. Denne boka er illustrert med flotte naturbilder av Bjørn Erik Olsen. Det er også den neste boka, ”Det doble håpet”, som handler om hvor viktig håpet er for å gå videre i livet. Høsten 2014 kom hans foreløpig siste bok: ”Det enkle livet” (Genesis 2014). Den kan leses som ei andaktsbok, og inneholder bl.a. flere av de andaktene han har holdt på radioen.

Odd er fast andaktsholder på NRK P1, og det er mange som har blitt kjent med stemmen hans på denne måten. Han holder også foredrag i ulike sammenhenger. Det handler ofte om tap og sorg, men også om livsglede og arbeidsglede.

Han har et privat foretak som bærer det treffende navnet ”Odd Eidner – I GLEDE OG SORG”.
Foto: privatVed toref, kl 11:32