LokalAvisa.no > Hemnesværingen > DEN-GANG-FOR-LENGE-SIDEN. mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
DEN-GANG-FOR-LENGE-SIDEN. 09/02 2016
ETTERLYSER FAMILIEBILDER


Vi har fått spørsmål om å legge ut en etterlysning i spalten DEN GANG FOR LENGE SIDEN på Hemnesværingen. Det er Svein Erik Dahle som på denne måten kommer i kontakt med noen som kan hjelpe han med å finne bilder av familien til de to på bildene nedenfor. Han har prøvd Facebook (Hemnes Før og Nå) uten resultat så langt.

Svein Erik Dahle tenker seg at det kan kan ha blitt familebilder samtidig med at disset to småjentene ble fotografert ved ulike anledninger. Men vi antar at det kan finnes bilder tatt senere av familiene eller der de etterlyste foreldrene er med på andre bilder. Dessverre har uhyre mange bilder nok gått tapt i de mange store branner som har rasert Hemnesberget opp gjennom årene.

De som har noe å tilby må kontakte redaktøren.

Tekstene under de to fine bildene er Svein Erik Dahles egne ord.

Foto: Privat

Etterlysning! Dette er min oldemor Randine Bergitte Petterson f. 21.05.1874 på Hemnesberget. Jeg er ute etter foto av foreldrene og håper at det ble tatt et familiefoto samme dag som dette bildet ble tatt. Hvis det er noen som gjennkjenner denne lille jenta på et familiefoto de har liggende, hadde jeg blitt veldig takknemlig.Foto: Privat

Etterlysning! Dette er min bestemor Dagmar Anette Petterson f. 04.02.1910 på Hemnesberget. Jeg er ute etter foto av foreldrene og håper at det ble tatt et familiefoto samme dag som dette bildet ble tatt. Hvis det er noen som gjennkjenner denne lille jenta på et familiefoto de har liggende, hadde jeg blitt veldig takknemlig.

Ved toref, kl 10:08