LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke > Mat og sånt... søk   mail
 
 
Mat og sånt... 11/08 2013
Makrell og reddik

4-6 makrellfileta

10-15 reddika

40 gr majones

3 dl (et beger) creme fraiche

1 bunt frisk persille

Olja

Salt og peppar



Grill makrellfiletan på grill ute, eller steik på steikepanna. Først med skinnsida ned (vess i panna, på sterk varme i olja) tel at du ser at kjøttet har skifta farge.

Skjær reddik i tynne skive.

Bland reddikan med majones, crème fraîche og finhakka persille og smak tel med salt og peppar.

Legg reddiksalaten først på tallerkenen og fesken oppå.

Kan serveres med potet på sida.

Silje






















Ved sol, kl 07:28
 
Melding til redaktøren
Fra:
Min emailadresse:
Beskjed:
Søk i artikler
Søkeord: