LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke > Mat og sånt... søk   mail
 
 
Mat og sånt... 09/02 2011
Kleppmelk III
Synnøve Olsen:

Mine kleppmelkoppskrifter

Mammas kleppmelk
1 egg og 100 gr sukker piskes tel eggedosis
ha i 3 dl melk, 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker
og mel tel deigen bli passelig tjukk tel å ha oppi 1 liter kokende melk.
Dypp skjeia i melka før kver gong du har en bolle oppi så slepp deigen skjeia lett.
Kokes svakt 15-20 minutt.

Svigermors kleppmelk
3 dl vann
1 ts salt
Mel tel passe deig.
1 liter melk.
kokes 15-20 minutt.
Denne må då strøes med sukker etter behag.
Ved hnn, kl 19:35
 
Melding til redaktøren
Fra:
Min emailadresse:
Beskjed:
Søk i artikler
Søkeord: