LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Hemnes Kommune mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Hemnes Kommune 03/12 2010
PRISUTDELINGSKONSERTFor første gang i Hemnes er det søndag 5. desember klart for lokal markering av FNs årlige internasjonale frivillighetsdag. Markeringen vil forgå som en prisutdelingskonsert i Korgen samfunnshus og er et samarbeid mellom Hemnes kommune og Hemnes Frivilligsentral.

De fleste av de prisene som deles ut i regi av Hemnes kommune, deles nå ut hvert andre år, og nå er tiden kommet for denne store begivenheten.
Fra kommunens side deles det ut Kulturpris og Byggeskikkpris, samt ungdomsrådets Ildsjelpris. Med dette får en gitt en hyllest til mennesker som har utmerket seg med iherdig innsats og flotte bidrag til økt trivsel for innbyggere i Hemnes Kommune.

Nytt av året er Frivilligprisen. Dette er en pris som kåres av Frivilligsentralen og der vi får markert betydningen av den omfattende frivillige innsatsen som ytes til glede for alle de som trenger en hjelpende hånd. Følgelig passer det godt at årets prisutdeling arrangeres på FN’s internasjonale frivillighetsdag.

Det legges opp til en kulturmønstring rundt disse tildelingene der mange av kommunens kulturutøvere er samlet. Oddmar Nogi Sjåvik vil lede an det hele som konferansier, kulturskoleelever vil opptre, Bjørn Varpen &
Tor Petter Aanes spiller sammen, Hemnes Janitsjar og Toraderklubben vil ha hver sine innslag og Damekoret Heks vil underholde – alt dette i FRIVILLIGHETENS navn! Arrangementet er åpent for alle, basert på frivillig innsats og er derfor helt gratis! Her kan du altså få med deg hvem som er årets vinnere, få nyte fantastiske lokale artister og bli servert kake og kaffe – alt helt gratis! Fantastisk eller hva? Vi tror dette vil bli en koselig kveld i frivillighetens ånd der vi hyller de fremste av våre ildsjeler og de som står på for andre og for at det skal bli trivelig å bo i vår kommune.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Enhetsleder for kultur - Ketil Tverrå og
Hemnes Frivilligsentral.

Ved toref, kl 09:14