LokalAvisa.no > Sverdslaget > Sverdslaget mener... mail
 
 

Sverdslaget mener... 01/03 2010
Populære OL-bukser
Vinter-OL i Vancouver er akkurat over, og som nordmenn sitter vi igjen med mange spennende minner, og ikke minst mange medaljer. De fleste vil vel trekke fram Petter Northug, Marit Bjørgen og Aksel Lund Svindal som Norges høydepunkter under OL. Jeg er ikke uenige i akkurat det.

Men det er buksene til Norges curling-lag som vil bli husket best fra OL. Buksene fikk egen side på Facebook, som raskt fikk over 500000 medlemmer.
Ikke bare huskes buksene av oss nordmenn, men buksene har gjort Norges curling-lag kjent blant både utøvere og publikum. Buksene ble raskt et kjennemerke på vårt curling-lag.

Buksene har blitt så populære at produsenten, Loudmouth Golf, ble utsolgt på rekordtid, og ventetiden på å få kjøpt et par av disse buksene er lang.
Men kanskje det nettopp er slike kjennetegn, som buksene, som får opp interessen rundt idretter som bla curling her til lands. Interessen hadde kanskje ikke vært den samme blant norske TV-seere dersom de hadde iført seg ordinære, kjedelige, ensfargede bukser. Til tross for at laget spilte meget bra og vant sølv-medalje.

Så vi får håpe interessen for curling holder seg slik at vi snart kan få den første curling-hallen i Harstad-området. Sannsynligvis er ventetida for et par curling-bukser kortere, men vi får håpe de kommer før neste OL - om fire år.
Ved Alf, kl 23:04