LokalAvisa.no > Revestreken mail
 
 

Revestreken
 -Lokalavisa i Dyrøy kommune

Nyheter 07/12 2008
Kjempeflott nissefest
Tobias Svendsen og mamma (foto:)
Tobias Svendsen og mamma (foto:)
Nissefesten på torsdag ble en suksess, med flott førjulsvær, 150-200 oppmøtte store og mest små - og både blånisse- og julenissebesøk.

Det var Begeistringsgruppa for foreldre som sto bak arrangementet. Det var lagd snøskulpturer, snølykter, fakler og levende lys var satt opp over hele området. Fire- fem bål var laget til, der ble det kokt kaffe og rød og blå saft, og vi kunne grille pølser og slikt.

På bildet ser vi Tobias Svendsen som møter blånissen. Godt å ha mamma i ryggen da..

Barnegospelkoret hadde øvd inn julesanger og opptådte i snøskavlen. Plutselig dukket det opp ekte blånisser, og du kan tro det skapte oppstandelse blant de små. Nissene sang og nisset og herjet med ungene.

Så dukket selveste julenissen opp, i hest og slede, og til dombjelleklang. Han hadde med seg klementiner som han rundhåndet delte ut. Han ble litt forfær over at blånissene var der også, og bydde de også på klementiner.

Mange benyttet seg også av den nysprøytede skøytebanen som ble tatt i bruk denne kvelden.

All honnør til begeistringsgruppa for et kjempeflott førjulsarrangement. Skoleområdet kan brukes til mye spennende, og dette er et godt bidrag til å skape begeistring rundt skolen!

Ved svs, kl 17:46