LokalAvisa.no > Revestreken mail
 
 

Revestreken
 -Lokalavisa i Dyrøy kommune

Nyheter 25/06 2008
10. klasse avslutning på Nordavindshagen

Torsdag 19. juni var det tid for avslutning for 10 klasse.
Det var en avslutning som ble innledet av korpsmusikk og foreldrenes tale ved Per Gunnar Cruickshank og Nina Bolle Gabrielsen. Deretter holdt både rådmannen og ordføreren tale til de spente elevene som nå skal videre til videregående og den store verden…
Det ble spist koldtbord og elevene selv holdt innlegg fra skoleturen med bilder. Hele tiden mens vi spiste og pratet kunne vi se på bilder fra deres første barnehageår, 1 skoledag og helt fram til 10 klasse. Det var til sammen ca 450 bilder fra klassesammenheng, bursdager, turer osv.
Læreren fra småtrinnet, May Elin Hals, holdt en tale til elevene hvor vi alle fikk både se tegninger og historier som elevene hadde skrevet på småtrinnet. Det var mye latter og humring når de ble vist på lerretet.
Hilde Nikolaisen var vikar i klassen en periode i 1 klassen og da hadde de laget avis. Avisen ble aldri trykket den gangen men nå ble avisen med den lange trykketiden (desember -98 til juni -08) endelig delt ut. Det var fornøyelig lesing.Klassekontaktene Oddveig Torsteinsen og Venke Heide delte ut blomster til lærerne de har hatt dette siste året, her representert ved klassekontaktene Monica Krogh og Mariann Andreassen.Pernille Heide og Kim Snorre Bergheim Pedersen ledet an i elvenes tale og Marit Cruickshank sluttet seg også til de og sa noen ord. Det hele endte med at alle elvene var framme og takket både skole og foreldre for de 10 årene som er gått.Hele kvelden ble avrundet ved at rektor Gunn Tove Olsen holdt tale for elevene og delte ut vitnemålet som er beviset på 10 års fullført utdanning.

Gratulerer alle sammen og lykke til videre..

Bilder og nyhet skrvet av Nina Gabrielsen. Takk!
Ved TA, kl 09:18