LokalAvisa.no > Revestreken > Skrivekløen mail
 
 

Revestreken
 -Lokalavisa i Dyrøy kommune

Skrivekløen 20/03 2008
Er skrivekløen varig helbredet?
Jeg sitter her og ser at de gamle innlegg fortsatt står langt framme i Revestreken, og tenkte jeg skulle få diskusjonen i gang med så å si ta noe fra underlivet. Det pleier å hjelpe!
Urinsystemet er ett av kroppens viktigste. Svikt i systemet fører til døden. Det er de kjemiske restene som ikke lenger har noen misjon i organismen som ved hjelp av vannet vi drikker blir skyllet ut Urinen er steril, og i gamle dager renset man sine sår "ved å pesse på dem".
Urinen må dessuten ut med jevne mellomrom. Det kan være problematisk noen ganger. Jeg ser at politiet i Harstad har storoffensiv mot "ulovlig tissing".

Til nød kan vi forstå det, men vi nekter å skjønne en melding fra Tynset eller var det Trysil, to landskap med store vidder, der er forbudt å tisse i naturen.

Lensmannen ble så forarget på folk som brukte naturen til å tømme sine blærer i, at han ga 10 000 kroner i bot for hver han kunne fakke i villmarka.Hvor mye kunne ikke Dyrøy kommune ta inn om et liknende forbud ble gjeldende. Det er da natur nok.

Da Nikita Krutsjov var på statsbesøk i sin tid, kom tolken i vanskeligheter. Statsministeren hadde gitt Bulganin en uærbødig karakteristikk, som den kvinnelige tolken rødmende oversatte med " Han sier at kamerat Bulganin ... har eh ... urin i hodet,"

Lensmannen i Dyrøy har kanskje ikke som sin kollega ... eh ... urin i hodet.

Rolf Østrem
Ved TA, kl 09:45