LokalAvisa.no > Sverdslaget > Oppslagstavla mail
 
 

Oppslagstavla 11/11 2007
Folkemøte
OPPROP til lokalavisa: ”SVERDSLAGET”:
Undertegnede kontaktperson for VEIGRUPPA i Tranøy
inviterer alle interesserte i Bjarkøy kommune til å komme over fjorden til et viktig VEI/Fergemøte torsdag 29.november kl.18.00.
Sted: Skrolsvik ungdomshus.
Ordføreren i Bjarkøy, Edmar Osvoll er og invitert.(se lista)

Vi oppfordrer folk og politikere til å være tilstede på møtet, og fremme saker som:”HVORDAN FÅ ØYLANDSFERGA I FAST DRIFT? Hvordan prioritere bedre veier for distriktene? Dette må vi fremme for fylkespolitikerne m-fl. som er invitert.
Vi i veigruppa ser og viktigheten med å knytte bedre kontakter med Harstad /Bjarkøystedene osv.
Vi ser og viktigheten at vi øyboerne bør holde sammen(slik en og gjorde i tidligere tider),- og vi ser at om skal vi fremme vei-fergesaker, så må vi bli hørt også på fylket.

Vi er og informert om at Troms fylkepolitikere skal ha sitt store ”PRIORITERING-møte” i begynnelsen av desember 2007. Staten har heller ikke vært raus med tildeling av midler til veier og kommunikasjon i N.Norge.
-Men vi vet at Bjarkøyfolket har dratt tidligere til Tromsø før for å fremme viktige saker. Dem gir seg ikke med et sverdslag!!....
Kom over til oss folkens og stå fram med saker dere brenner for-Kom gjerne med sang og musikk for å få opp pågangsmot og humør.
På vegne av oss: Svein-A.Berntsen -9304 Vangsvik(ex.Bjarkøyværing)
Ved omar, kl 16:27