LokalAvisa.no > Revestreken > Skolenytt søk   mail
 
 

Revestreken
 -Lokalavisa i Dyrøy kommune

Skolenytt 15/02 2006
Dyrøy mat
Bengt (foto:Kenneth Fossmo)
Bengt (foto:Kenneth Fossmo)
Butikken åpnet i november 2005.
Jeg intervjuet Bengt Andreassen og her er svarene…



- Når startet dere?
- Butikken åpnet i november 2005. Men firmaet startet i 2001.
- Hvor mye produserer dere hver dag?
- 160 middager hver dag+ kjøtt og fisk og div.
- Har dere mange kunder som kommer inn hver dag?
- Det varierer. Om høsten er det kanskje 200stk. som kommer, mens om våren kommer det kanskje 20stk.
- Selger dere mer enn den gamle butikken?
- Ja da, vi selger mer og mer hver dag.
- Hva selger dere mest?
- Kjøtt/fisk
- Er det mange ansatte?
- 6-7-8 årsverk
- Kjøper dyrøyfolk ferdig middag?
- Mer og mer.
- Er det mange som bestiller mat?
- Det er folk som trenger mat til selskap/bursdag.
- Kjører dere ut matensom blir bestilt eller henter dem maten selv?
- Vi kjører og de henter mer og mer.
Det er mye god mat der.

Klikk her for å vite mer...
Ved elvetun, kl 14:19
 
Melding til redaktøren
Fra:
Min emailadresse:
Beskjed:
Søk i artikler
Søkeord: