LokalAvisa.no > Gratangsværingen > Kirkeposten mail
 
 

Gratangsværingen - Lokalavisa i Gratangen

Kirkeposten 27/04 2005
Samtalegudstjeneste med drama og dans 1. mai
2 x Gunnhild + Kamilla (foto:TVH)
2 x Gunnhild + Kamilla (foto:TVH)
Takket være disse tre unge damene fra Vestlandet (se bildet) får konfirmantene også i år være med på en ganske annerledes ”overhøring” eller ”samtalegudstjeneste” enn vi har vært vant til i Gratangen. Søndag 1. mai skal konfirmantene fremføre dramatisering av bibeltekster og trolig også en dans (for Herren) i Gratangen kirke - noenlunde etter samme lest som i fjor.

Gunnhild Hals (til venstre i bildet) er for tiden fysioterapeut ved Gratangen Fysikalske Institutt, mens Gunnhild Stave (i midten) og Kamilla Kleppe (til høyre) er studenter ved lærerhøgskolen i Tromsø. Gunnhild S. har erfaring i dans, Kamilla i drama og Gunnhild H. har erfaring fra barne- og ungdomsarbeid. Til sammen ble det en effektiv ledertrio som i løpet av en ettermiddagen (lørdag 30.april) skal få konfirmantene til å stå fram med en sterk dramatisering av bibeltekster og kanskje også med en flott dans som uttrykk for himmelgleden! Og vi håper på full kirke!

Vil du lese mer om det som skjedde i kirka Kristi Himmelfartsdag i fjor - og også se bilder fra dramaet og dansen, kan du bruke linkene nedenfor:

Røverne på korset

Kvinnen som ble grepet i ekteskapsbrudd

Den bortkomne sønnen

Dans i glede for Herren


Øvingen skal foregå i kirka og i fellesstua for omsorgsboligene på det gamle sykehjemmet det meste av lørdagen (fra kl. 12.00 til ca. kl. 18-19.00). Øvingen avsluttes med en liten kosekveld hjemme hos Gunnhild Hals med måltid, leker og konkurranser m.m.
Ved TVH, kl 09:35