LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Festivalene mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Festivalene 01/07 2004
Marinashow - for tiende gang
Et sikkerstikk under Båt- og Fjordfestivalen er det etter hvert så berømte MarinaShowet rett utfor Muren ved Industrikaiet på Hemnesberget. Her ligger de fysiske forutsetninger meget godt til rette for å lage masse spesiell underholdning av det mer Vann Vittige slaget. Også i år klarte festivalkomiteen å holde publikum med artige og noen spektakulære innslag som til sammen varte en drøy time. Hvert år kommer det nye sprell man ikke har sett tidligere, og fornying er selvfølgelig alfa omega for å kunne trekke 5-600 betalende tilskuere slik som det faktisk skjer hvert år. Noen innslag har vi sett tidligere, men med nye folk blir det alltid overraskelser og ufrivillig komikk likevel. Verst i så måte gikk det ut over vår egen redaktør som bokstavelig ble kastet på sjøen av en lite sportslig konkurrent i et noe spesielt stafettløp!! I år var det også et flott skue da åtte store og små robåter og nordlandsbåter med nesten 40 deltagere ankom marinaen etter å ha rodd den lange ”kirkeferden” fra Bjerka. Til tross for skyet vær og ikke ideelle badetemperaturer endte de fleste innslag før eller senere i det våte element, og det er for det meste det som er hele poenget.

Tekst / foto: Tore Furuhatt


Foto: Tore Furuhatt


Foto: Tore Furuhatt


Foto: Tore Furuhatt


Sekkekampen på stang 5 meter over vannflata ga øvelsen en ny dimensjon. Det ga også de mer eller mindre dirty tricks som ble tatt i bruk for å få motstanderen i vannet


Foto: Tore Furuhatt

Han Kristian Graven Larsen entret seg utover den lange stigen på kommunens gamle brannbil. Gulrota ytterst var en lerke med brunt ildvann, og veien tilbake gikk gjennom luft og vann!!


Foto: Tore Furuhatt


Et vakkert skue da de ærverdige trebåtene ankom marinaen og MarinaShowet fra Bjerka.

Ved Antoine, kl 18:00